Menu

Afslankmassage

Afslank Massage is de nieuwste techniek voor figuurcorrectie zonder medisch ingrijpen. Door middel van verschillende massagetechnieken wordt cellulitis aangepakt, zodat de huid strakker wordt. De meest voorkomende probleemgebieden zijn : heup, billen, bovenbeen, armen en buik.

Vrijwel alle vrouwen krijgen na de pubertijd last van cellulite – kleine vetophopingen of bobbeltjes, meestal in de benen, buik en billen. Dit heeft niets te maken met of je nu dik of dun bent.

Een afslank massage helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht. Op vrijwel elk gezond persoon kan de massage toegepast worden. U valt met afslank massage niet af, maar verliest gegarandeerd centimeters in omvang.

Afslank massage kun je zien als een alternatief van de bekende liposuctie. Door een stevige en diepe massagetechniek wordt niet alleen de huid mooier en de omvang minder, maar ook zal men zich na een afslank behandeling verkwikt voelen en een positiever zelfbeeld krijgen.

Voeg hieraan toe dat er een betere algehele gezondheid bevorderd wordt waardoor deze zeer stevige massage steeds meer als een aangenaam halfuurtje ontspanning gaat voelen.

Hoe vaak moet ik de Afslanking massage ondergaan?
De behandelingen duren ongeveer 30 minuten en worden uitgevoerd in een serie van 10, gedurende vijf weken. Het is belangrijk om op te merken dat voor de meeste cliënten, het ongeveer 8 á 10 sessies duurt alvorens de resultaten van de behandelingen merkbaar worden. Daarna kan de vooruitgang vaak vrij drastisch zijn. Er wordt gemeten, (en indien gewenst gefotografeerd met uw eigen toestel) dit wordt meerdere keren geduurde de behandelingsperiode gedaan zodat we de vooruitgang goed kunnen volgen.

Wat zijn de resultaten?
De meeste dames merken dat zij één tot twee kledingmaten verliezen zonder gewichtsvermindering.

Wat zijn de kosten? LET OP DIT ZIJN PRIJZEN VOOR 2023!

10 sessies van 30 minuten (2x per week) € 350,=
1 sessie van 30 minuten € 37,50

LET OP!! Er kunnen niet meer dan 2 zones tegelijk behandeld worden.