Menu

Het team

Madelon Jansen
is sinds 1994 afgestudeerd als  fysiotherapeut. Ze is afgelopen jaren werkzaam geweest als fysiotherapeut in diverse praktijken en instellingen. Sinds 2008 heeft ze naast haar werk als fysiotherapeut haar eigen massage praktijk opgezet, Wellness Gorssel en sinds 2013 is de praktijk uitgebreid met fysiotherapie. In haar eigen praktijk kan ze de behandeling naar eigen inzicht invullen. Voorop bij de behandeling staat bij haar persoonlijke aandacht en begeleiding.

Doormiddel van diverse cursussen en workshops blijft ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie. Naast de verplichte scholingsmodules van het KNGF heeft ze zich ook nog verdiept in klinisch redeneren bij patiënten in de eerste lijns praktijk, de opleiding Redcord is volledig afgerond, Neurac 1, 2 en 3, coachen op gedragsverandering en zelfmanagement, shared decision making, inspanningsfysiologie bij beweegprogramma’s, core stability training en mindfullness training met fysiotherapie. De opleiding leefstijlcoach is afgerond en ook de verdiepingen chronische pijn en leefstijl en voeding en leefstijl. Als leefstijl therapeut kan er nu nog verder gestuurd worden op de chronische pijnklachten.
Ze is BIG geregistreerd en aangesloten bij het kwaliteitsregister van het KNGF.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Krista Somberg
fysiotherapeute, pilates en mindfulness trainer. Ooit begonnen als lerares lichamelijke opvoeding en scholen gestart, later eigen groepen begeleidt met specialisaties zoals bewegen op muziek, valpreventie, bewegen met ouderen.

Specialisaties binnen de fysiotherapie,
Longrevalidatie, conditie-en spiertraining, hoest- en ademtraining, ontspanning, gebruik hulpmiddelen.
Actief binnen het long netwerk.

Ademtherapie en ontspanning
Zij bereidt zich voor om ex-Corona patiënten specifieke ademtraining en post IC training te kunnen geven.

Myofasciale klachten en littekentherapie Neuro Kinetic Therapy , als therapeut ben je altijd op zoek naar de oorzaak van de klachten, niemand behandelt graag alleen een symptoom, NKT biedt een onderzoekstechniek waarmee ik kan uitzoeken welke spieren verzwakt zijn en welke overcompenseren.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Inge Groenewold

Ik heb jarenlang in de sportwereld gewerkt o.a. als personal trainer. Eind 2020 ben ik na jaren mijn eigen massagepraktijk begonnen. Masseren is mijn passie.
Door mijn ervaring in de sportwereld, heb ik het menselijk lichaam goed leren kennen. Het lichaam kan vele mooie dingen, maar dit kan alleen als er goed voor gezorgd wordt.
Door te sporten en gezond te eten kan een lichaam sterk worden, maar ontspanning en prikkeling mogen niet vergeten worden.
Door met enige regelmaat een massage te boeken geef je je lichaam de ontspanning en/of de prikkeling die het nodig heeft.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Marian Neuteboom – Gerritsen

Na jaren gewerkt te hebben in de financiële administratie en ICT heb ik in 2023 besloten om het roer om te gooien.
Als assistent Fysiotherapeut, burn-out coach & leefstijl begeleider. Zowel bij Fysiotherapie & Wellness als bij Hop sport bied ik begeleiding op verschillende vlakken. Bij een leefstijl traject is het belangrijk om naast je voeding en het sporten ook te zorgen dat je mentaal in orde bent. Als je een gesprek met mij inplant, kijken we samen wat jij nodig hebt om ook mentaal in balans te komen.


———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Arjan Intezar 

Een gedreven fysiotherapeut, die zijn expertise heeft opgebouwd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, waar hij in 2022 zijn opleiding succesvol afrondde. Met meer dan een jaar ervaring bij diverse fysiopraktijken heeft hij zich snel weten te onderscheiden in zijn vakgebied.  

Naast zijn reguliere werkzaamheden kreeg Arjan in oktober 2023 een opmerkelijke kans: hij werd opgeroepen om als fysiotherapeut deel uit te maken van het medische team van het Afghaanse voetbalelftal tijdens de WK-kwalificatierondes. Deze unieke gelegenheid biedt Arjan niet alleen de kans om zijn vaardigheden verder te ontwikkelen op internationaal niveau, maar ook om zijn passie voor fysiotherapie te combineren met de wereld van het professioneel voetbal.  

Zijn toewijding belooft niet alleen een waardevolle bijdrage aan het welzijn van de atleten, maar maakt ook nieuwsgierig voor degenen die zelf willen ervaren waarom Arjan’s behandelingen zo gewild zijn.