Menu

Fysiotherapie aan huis

Ben jij slecht ter been? Ben jij niet in staat om naar een van onze praktijken te komen, maar heb jij wel behoefte aan fysiotherapie? Het uitstellen van een afspraak is niet bevorderlijk voor het herstel van de klacht. Daarom is het mogelijk dat de behandeling bij jou thuis plaatsvindt. De therapeut kijkt samen met jou naar de verschillende mogelijkheden, zodat jij zo spoedig mogelijk jouw dagelijkse werkzaamheden kan oppakken. Voor de behandeling aan huis, heb je een verwijzing nodig van de huisarts.

De fysiotherapeut is gespecialiseerd in behandeling aan huis en zal de behandeling dan ook aanpassen aan de beschikbare ruimte en situatie. Het behandelplan wordt aangepast aan de hand van jouw mogelijkheden en beperkingen, maar is even effectief als behandeling in de praktijk. De fysiotherapeut voorziet jou van oefeningen en tips gericht op het herstel van jouw zorgvraag.

Behandelingen aan huis vinden vaak plaats. Onze fysiotherapeuten die thuis behandelen zijn hierin gespecialiseerd. In de meeste gevallen is behandeling aan huis gewenst bij complexe zorgvragen, zoals spierziekten of bij chronische pijnklachten. Ook bij traumatische aandoeningen of postoperatieve zorg vindt de behandeling vaak bij die cliƫnt thuis plaats.