3mb.nl

Afslankingsmassage

Afslankings Massage is de nieuwste techniek voor figuurcorrectie zonder medisch ingrijpen. Door middel van verschillende massagetechnieken wordt cellulite aangepakt, zodat de huid strakker wordt. De meest voorkomende probleemgebieden zijn : heup, billen, bovenbeen, armen en buik.

Vrijwel alle vrouwen krijgen na de pubertijd last van cellulite – kleine vetophopingen of bobbeltjes, meestal in de benen, buik en billen. Dit heeft niets te maken met of je nu dik of dun bent.

Een afslankings massage helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht. Op vrijwel elk gezond persoon kan de massage toegepast worden. U valt met afslankings massage niet af, maar verliest gegarandeerd centimeters in omvang. We meten de omtrek  en indien gewenst kunnen er voor en na foto’s gemaakt worden.

Afslankings massage kun je zien als een alternatief van de bekende lyposuctie. Door een stevige en diepe massagetechniek wordt niet alleen de huid mooier en de omvang minder, maar ook zal men zich na een afslankings behandeling verkwikt voelen en een positiever zelfbeeld krijgen.

Voeg hieraan toe dat er een betere algehele gezondheid bevorderd wordt waardoor deze zeer stevige massage steeds meer als een aangenaam halfuurtje ontspanning gaat voelen.

Hoe vaak moet ik de Afslankings massage ondergaan?

De behandelingen duren ongeveer 30 minuten en worden uitgevoerd in een serie van 10 gedurende vijf weken. Het is belangrijk om op te merken dat voor de meeste cliënten, het ongeveer 8 a 10 sessies duurt alvorens de resultaten van de behandelingen merkbaar worden. Daarna kan de vooruitgang vaak vrij drastisch zijn.

Wat kost Afslankings massage?

De therapie duurt 10 sessies van een half uur (twee keer per week). Per sessie zijn de kosten 37,50 euro. 10 sessies 350,00 euro ( 2 zones).

Wat zijn de resultaten?

De meeste dames merken dat zij één tot twee kledingmaten verliezen zonder gewichtsvermindering.

Ik zal u meten en, als u dat wenst fotograferen alvorens u met uw programma begint en dit met intervallen herhalen om uw vooruitgang te volgen. Resultaten zijn niet direct na 1 sessie zichtbaar. Na ongeveer 10 sessies is de verandering van uw lichaam duidelijk zichtbaar.

Wilt u wel eens van uw Cellulitis af op uw heupen, bovenbenen, billen,- en/of buik. Maak dan nu een afspraak: 10 behandelingen, 2 keer per week.