3mb.nl

Team

Het team:

Madelon Jansen is sinds 1994 afgestudeerd als  fysiotherapeut. Ze is afgelopen jaren werkzaam geweest als fysiotherapeut in diverse praktijken en instellingen. Sinds 2008 heeft ze naast haar werk als fysiotherapeut haar eigen massage praktijk opgezet, Wellness Gorssel en sinds 2013 is de praktijk uitgebreid met fysiotherapie. In haar eigen praktijk kan ze de behandeling naar eigen inzicht invullen. Voorop bij de behandeling staat bij haar persoonlijke aandacht en begeleiding.

Doormiddel van diverse cursussen en workshops blijft ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie. Naast de verplichte scholingsmodules van het KNGF heeft ze zich ook nog verdiept in klinisch redeneren bij patiënten in de eerste lijns praktijk, de opleiding Redcord is volledig afgerond, Neurac 1, 2 en 3, coachen op gedragsverandering en zelfmanagement, shared decision making, inspanningsfysiologie bij beweegprogramma’s, core stability training en mindfullness training met fysiotherapie. De opleiding leefstijlcoach is afgerond en ook de verdiepingen chronische pijn en leefstijl en voeding en leefstijl. Als leefstijl therapeut kan er nu nog verder gestuurd worden op de chronische pijnklachten.

Verder worden en workshops gegeven in massage en cupping.

Ze is BIG geregistreerd en aangesloten bij het kwaliteitsregister van het KNGF.

Krista Somberg, fysiotherapeute, pilates en mindfulness trainer. Ooit begonnen als lerares lichamelijke opvoeding en scholen gestart, later eigen groepen begeleidt met specialisaties zoals bewegen op muziek, valpreventie, bewegen met ouderen.

Specialisaties binnen de fysiotherapie,

Longrevalidatie, conditie-en spiertraining, hoest- en ademtraining, ontspanning, gebruik hulpmiddelen.

Actief binnen het long netwerk.

Ademtherapie en ontspanning

Zij bereidt zich voor om ex-Corona patiënten specifieke ademtraining en post IC training te kunnen geven.

Myofasciale klachten en littekentherapie

Neuro Kinetic Therapy , als therapeut ben je altijd op zoek naar de oorzaak van de klachten, niemand behandelt graag alleen een symptoom, NKT biedt een onderzoekstechniek waarmee ik kan uitzoeken welke spieren verzwakt zijn en welke overcompenseren.