3mb.nl

Team

 

Het team:

Madelon Jansen is sinds 1994 afgestudeerd als  fysiotherapeut. Ze is afgelopen jaren werkzaam geweest als fysiotherapeut in diverse praktijken en instellingen. Sinds 2008 heeft ze naast haar werk als fysiotherapeut haar eigen massage praktijk opgezet, Wellness Gorssel en sinds 2013 is de praktijk uitgebreid met fysiotherapie. In haar eigen praktijk kan ze de behandeling naar eigen inzicht invullen. Voorop bij de behandeling staat bij haar persoonlijke aandacht en begeleiding.

Doormiddel van diverse cursussen en workshops blijft ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie. Naast de verplichte scholingsmodules van het KNGF heeft ze zich ook nog verdiept in klinisch redeneren bij patiënten in de eerste lijns praktijk, de opleiding Redcord Neurac 1 en 2, coachen op gedragsverandering en zelfmanagement, shared decision making, inspanningsfysiologie bij beweegprogramma’s, core stability training.

Ze is BIG geregistreerd en aangesloten bij het kwaliteitsregister van het KNGF.

Cindy Joling is Crossfit level 1 trainer, zij is eigenaresse van  trainingsstudio Bloom. Ze geeft de lessen op twee locaties. Naast de praktijk aan de dorpstraat verzorgd zij ook lessen in Klarenbeek. Haar doel is dat iedereen die de lessen volgt zich beter over zichzelf gaat voelen. Dat je sterker, fitter en mobieler wordt en daardoor beter in je vel gaat zitten.

Iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau, maar je wordt ook uitgedaagd om net even wat meer te geven.

De lessen vinden plaats in groepsverband, doordat je samen sport motiveer je elkaar en het is nog leuk ook! Welke lessen waar gegeven worden vind je verder op de website, www.trainingsstudiobloom.nl

In Beekbergen is er ook de mogelijkheid om individueel, op afspraak,  te trainen.

 

Annemiek Le Noble, fysiotherapeut en gespecialiseerd in behandelingen met redcord neurac voor lage rugklachten, bekkenbodemproblemen, bekkeninstabiliteit en zwangerschap. Tevens is zij masseur, coach en geeft zij diverse trainingen. Aanvullende informatie vindt u op haar eigen website, www.basicbalancezutphen.nl